Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Menu

SKÛTSJEFOTOGRAAF EN MEER

Beeldbank

Ik ben officieel skûtsjefotograaf van het SKS en IFKS skûtsjesilen in Friesland voor de dagbladen Leeuwarder Courant en Friesch Dagblad en voor diverse magazines. Daarnaast lever ik professionele, hoge resolutie beelden aan bedrijven, reclamebureau’s en eigenaars/stichtingen van skûtsjes. Alle gemaakte foto’s zijn beschikbaar in mijn Beeldbank.

WERK AAN DE MUUR

Mijn foto’s zijn te koop als originele wanddecoratie. Een spectaculaire actiefoto van het skûtsjesilen is een echte blikvanger aan je muur in je woonkamer, hal, slaapkamer of kantoor. Bestel zo’n unieke foto op canvas, dibond aluminium, plexiglas, staal, of op fotopapier (met of zonder lijst).

Wanddecoratie

TOM COEHOORN

Ik ben Tom Coehoorn, een veelzijdige fotograaf die zich richt op diverse onderwerpen. Van stadsgezichten tot natuurlijke landschappen, mijn werk omarmt de veelzijdigheid van het leven door mijn lens. Welkom in mijn wereld, waar elke foto een nieuw verhaal vertelt.

Over mij